top of page

EDZÉSEK

A Gymnastics Method egy olyan edzésmódszer, mely a szertorna komplex mozgásanyagát használja fel az erő, testtudat és esztétikum felépítésére.

Kevés ember van, akinek nem ragadja meg figyelmét a tornászok fizikuma, ereje és kifinomult testtudata. Egyes mozdulatok szinte lehetetlennek tűnnek a más sportágat űzők, illetve a hétköznapi emberek számára, de a téveszme, hogy az erő és testtudat ezen szintje elérhetetlen, mára megdőlt. A Gymnastics Method rendszere a lehető legalaposabb fokozatossággal építi fel a különböző torna erőelemeket, és képzett instruktorokkal csoportos és személyi edzés formájában teszi lehetővé elsajátításukat.

Ez az edzésmódszer egyedülálló a funkcionális edzésmetodikák területén, mivel a szertorna mozgásanyagával rendszer szinten eddig senki nem foglalkozott.

A Gymnastics Method edzésfolyamatot minden tanulónál állapotfelmérő teszttel és anamnézissel kezdünk. Az esetlegesen felmerülő problémákra mindenkinek egyénre szabott korrekciókat adunk. A közös munkát precíz ízületi előkészítéssel folytatjuk, majd miután minden területet megfelelően mobilizáltunk és stabilizáltunk, az alaperő felépítésével foglalkozunk. Minden előkészítő és alapgyakorlatnál különböző szinteket kell elérni, amiket teljesítve minden tanuló egyénre szabott edzéstervvel folytathatja munkáját az ő általa kitűzött céljai felé. 

 

Mit biztosít számodra a Gymnastics Method?

 

 • Anamnézis

 • Állapotfelmérés

 • Egyénre szabott korrekciók

 • Ízületi előkészítő program a teljes testre

 • Alap erőnlét fokozatos felépítése

 • Egyénre szabott edzésterv haladó gyakorlatokkal céljaidnak megfelelően

Csoportos és személyi edzések

A csoportos edzéseinken egy jó hangulatú közösségben érjük el a kitűzött célokat. Legyen a cél az ülőtartás, kézállás, bármilyen torna elem vagy dinamikus gyakorlat nyújtón, gyűrűn vagy talajon való tökéletes végrehajtása, a jól felépített edzéstervek meghozzák az eredményt.

 

A személyi edzések maximálisan személyre szabott fejlődést, rugalmasabb időbeosztást és fókuszált figyelmet biztosítanak.

Artboard 1@3x.png

 

A Gymnastics Method Kids edzéseken végzett talaj-, gyűrű-, nyújtógyakorlatok fejlesztik a gyerekek ízületeinek mozgékonyságát, stabilitását, a gyerekek testtudatát, kondícióját, koordinációs képességét, testtartását, kitartásukat és nem utolsó sorban a mentális fejlődésüket is segítik.

 

Legyen a cél a helyes kézállás, ülőtartás, bármilyen talajon, gyűrűn, nyújtón végezhető elem, akár a tökélestes fekvőtámasz, különböző húzó- és nyomógyakorlatok elsajátítása, ez a módszer lépésről lépésre elvezet minket a kívánt cél eléréséhez.

 

Gymnastics Method Kids edzések
gyerek1@2x.png

 

Amennyiben a maximálisan személyre szabott fejlődést, rugalmasabb időbeosztást, és a csak rád fókuszált figyelmet választod, jelentkezz személyi edzéseinkre!

 

MIT TARTALMAZ A SZEMÉLYI EDZÉS?

 • Ingyenes anamnézist

 • Ingyenes állapotfelmérést

 • Korrekciókat az esetlegesen felmerült problémákra

 • Közös edzést, melynek időtartama 60 perc

 • Személyre szabott edzésprogramot a közösen meghatározott céloknak megfelelően

 • Életmód tanácsadást

 • Állandó konzultációs lehetőséget e-mailben

 

Személyi edzések
Artboard 2@3x.png
Online edzések

Az ”Online Personal Training” csomag praktikus lehet azoknak, akiknek nincs idejük és lehetőségük sem csoportos, sem személyi edzéseken részt venni. Itt online formában megkapják azt a támogatást, amire szükségük van a céljaik elérésében. Legyen a cél akár egy ülő munkát végző személy testtartásának javítása vagy akár egy sportoló sportjából származó egyoldalú készségek kompenzálása, az online együttműködés megadja a lehetőséget a fejlődésre.

 

Mit tartalmaz az ”Online Personal Training” csomag?

 

- ingyenes állapotfelmérést

- ingyenes próbaedzést

- egyénre szabott edzéstervet

- alap erőnlét fokozatos felépítését 

- rendszeres konzultációt és közös edzést

- edzésvideókat az önálló gyakorláshoz

- 24/7 támogatást

- zárt Facebook csoport tagságot 

Artboard 3@3x.png
bottom of page